Forgalomkorlátozások

Tájékoztatjuk a Tisztelt kiskunfélegyházi lakosokat, gépjárművezetőket, illetve Kiskunfélegyházán közlekedő gépjárművezetőket, hogy 2017. július 18-án, kedden este 16 órától a III. Jótékonysági Sörfesztivál biztosítása érdekében a Kossuth Lajos utcán, az Izsáki út és a Vasútállomás közti szakaszon tilos lesz megállni, valamint július 19-én, szerda reggel 07:00, valamint július 24-én délután 16:00 között ugyanezen szakasz teljes lezárásra kerül.

A Vasútállomást gyalogosan az „Öreglaktanya” mögött, gépjárművel a Sportcsarnok parkolóján keresztül lehet megközelíteni.

Valamint július 29-én szombaton 11:00-14:00 óra között a Fornetti Aquatlon Verseny biztosítása érdekében, a Kossuth Lajos utca, Attila utca, és az Izsáki út közötti szakaszon lezárásra kerül az úttest, és a kerékpárút is.

A Kórház, valamint a Félegyházi Termál Parkfürdő, az Ady Endre utca és Fadrusz János utca közötti első közön lesz megközelíthető.

Kérjük a gépjármű vezetőket, hogy a fenti forgalom-korlátozást szíveskedjenek figyelembe venni és annak megfelelően közlekedni, ill. megválasztani az útvonalukat.

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal
Városüzemeltetési Osztály
Közterület-felügyelet