Ipari park

Kiskunfélegyháza magas színvonalú ipari és logisztikai szolgáltatásainak központja a 2007-ben hivatalosan is Ipari Park címet elnyerő komplexum, amely rendkívül jó közlekedési és létesítménygazdálkodási adottságokkal rendelkezik. A mintegy 20 hektáros közművekkel ellátott terület 3 km-re fekszik az M5-ös autópálya felhajtójától, a város határától pedig mindösszesen 200 méterre, így biztosított annak jó megközelíthetősége.

Információk:

közművek: villamos-, gáz-, víz- és szennyvízhálózat, aszfaltozott úthálózat

legkisebb kialakítható telekméret: 2000 m2

legmagasabb építménymagasság: 12 m

övezeti besorolás: GKSZ-IV. (Gazdasági-kereskedelmi övezet)

beépítési arány: 60%

zöldterület nagysága: 40%

Szolgáltatások:

  • 24 órás portaszolgálat
  • zöldterületgondozás
  • utak, járdák karbantartása
  • közvilágítás üzemeltetés
  • információszolgáltatás
  • tanácsadás

Megközelítés:

Kiskunfélegyháza kiváló közlekedés-földrajzi adottságokkal rendelkezik. A város jelentős szerepet tölt be a tranzitforgalomban, az 5-ös főút és az M5-ös autópálya révén a nemzetközi forgalomba is bekapcsolódik. A Szeged-Budapest vasúti tengely két nyomvonallal biztosítja a zavartalan vasúti elérhetőséget.

A Kiskunfélegyházi Ipari Park legkönnyebben az M5-ös autópálya Kiskunfélegyháza-dél csomópontnál Kiskunfélegyháza irányába lehajtva érhető el, az 5-ös főútról (a város központjából) leggyorsabban a Majsai úton keresztül közelíthető meg.

A Daimler csoport Kecskemét déli kapujában lévő Mercedes-Benz gyára az M5-ös autópályán alig 15 perc alatt megközelíthető. Alternatív közúti elérhetőséget az 5-ös főút biztosít.

Vasúti szállítás az az 1 km-re található vasúti rendező pályaudvar igénybevételével lehetséges.

A Kiskunfélegyházi Ipari Park üzemeltetését, az ipari parki szolgáltatásokat a 100%-ban önkormányzati tulajdonban álló Félegyházi Fejlesztési Nonprofit Kft. biztosítja.

Elérhetőség, kapcsolat:

Gyuricza Gergő

ügyvezető

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 1.

Tel.: (+36 76) 562-079

Fax: (+36 76) 562-001, (+36 76) 462-252

Mobil: (+36 20) 216-7232

E-mail: gyuricza.gergo@kiskunfelegyhaza.hu

Webwww.kiskunfelegyhaza.hu