Polgármesteri köszöntő

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata nevében szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önöket megújult honlapunkon. Köszönöm, hogy felkeresték információs oldalunkat, amely segítséget kíván nyújtani mindazoknak, akik az Internet világán keresztül, vagy személyesen szeretnének betekinteni városunk életébe.
Petőfi Sándor és Móra Ferenc szülővárosa a Duna-Tisza közén – a nagyvárosok zajától távol várja az újonnan érkező és visszalátogató vendégeit. Városunk történelmi és kulturális öröksége igazi kikapcsolódást, lelki megújulást kínál az idelátogatóknak. Kiskunfélegyháza polgárai igazi lokálpatrióták, akik méltán büszkék iskolavárosukra, a Hattyúházra, Európa egyik leglátványosabb utcájára a „ligetös” főutcára, az országosan is ismert, gyönyörű szecessziós városházára. A vendégeket az építészeti és kulturális örökségeken túl színes programokkal is várjuk. Lassan 20 éves múltra tekint vissza a leghíresebb gasztronómiai eseményünk, a Libafesztivál, és a nemzetközi hírű Oldalkocsis Motoros találkozó is nagy népszerűségnek örvend.
Honlapunkon időzve megismerhetik városunk múltját, jelenét, betekintést nyerhetnek a 30 ezres kisváros életébe. Bízunk benne, hogy kellemes és hasznos időtöltést kínálunk Önöknek! Látogassák meg városunkat, ismerjék meg közösségünk kultúráját, építészeti örökségeinket. Ismerjék meg a környező tájegységet és élvezzék az alföldi emberek vendégszeretetét!

Csányi József
Kiskunfélegyháza Város Polgármestere