Legyen Félegyházáé az év honlapja!

Indulását követően szinte azonnal megkedvelték a félegyháziak az önkormányzat megújult honlapját. Május közepe óta folyamatosan nő az oldal látogatottsága, és a pozitív visszajelzések arról tanúskodnak, hogy van értelme a folyamatos frissítésnek: mind többen innen szerzik a legfrissebb önkormányzati információkat. Ezért is nagy öröm számunkra, hogy az önkormányzat hivatalos website-ja most megmérettetik a Magyar Marketing Szövetség által 2006 óta meghirdetett Az év honlapja versenyen – mondta el Csányi József polgármester.

A verseny két szálon fut: szakmai zsűri értékeli a különböző kategóriákban szereplő weblapokat, emellett pedig maguk a használók is véleményt mondhatnak azzal, hogy szavaznak a számukra legnívósabbnak ítélt „versenyzőre”.

A verseny minden évben nagy. Annyi már most látható az automatikus értékelőrendszer alapján, hogy a meghatározott paraméterek alapján messze az átlag felett szerepel a www.kiskunfelegyhaza.hu. Most már csak arra van szükség, hogy minél többen segítsék szavazatukkal a honlap jó helyezését. Ezért arra kérjük ezúton is a félegyháziakat, hogy szavazzanak a város honlapjára, ha pedig megtették – mindenki egy szavazatot adhat le – hívják fel rokonaik, barátaik, ismerőseik figyelmét a lehetőségre, akár e cikk megosztásával is.

Szavazni egyetlen gombnyomással lehet, ezen a felületen:

https://www.azevhonlapja.hu/nevezes/benyujtott-palyamu/557/kiskunfélegyháza-város-megújult-honlapja