A sportolók munkáját köszönte meg a városvezetés
A félegyházi sportegyesületek, klubok és közösségek képviselőit fogadták február 7-én, a városháza dísztermében. Az összejövetelen Csányi József polgármester és Balla László alpolgármester köszönte meg azt a munkát, amit a fiatalok sportolásáért, a fiatal tehetségek kibontakozásának elősegítéséért tettek. A város megbecsülésének jeléül, minden közösség képviselőjének oklevelet adtak át, ezt követően pedig kötetlen, baráti beszélgetésre invitálták a megjelenteket.

A találkozón Csányi József elmondta, hogy a városvezetésnek fontos feladata közé tartozik a sport támogatása. Szólt az elmúlt időszak tornaterem-fejlesztéseiről, a Honvéd pálya felújításáról és a Vasas pálya megújulási terveiről is. Biztosította a sportvezetőket afelől, hogy az önkormányzat 2018-ban is segíteni fogja munkájukat, támogatja a legtehetségesebb sportolók versenyzését.

Balla László alpolgármester köszöntésében kiemelte: Kiskunfélegyháza egyesületeinek csapatai, egyéni versenyzői, az iskolák tanulói az elmúlt évben számos országos sikert értek el. Teljesítményüknek köszönhetően a város rangos helyet foglal el Magyarország sporttérképén. Köszönet ezért a versenyzőknek és edzőiknek.

s. r.

Fotó: Fantoly Márton