Szünidei gyermekétkeztetés

Déli, meleg főétkezést biztosít 5 hónapos kortól a hátrányos helyzetű és rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű, kiskunfélegyházi lakóhellyel rendelkező kiskorú gyerekek részére Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében az őszi, téli, tavaszi és nyári szünetek munkanapjaira.

A szünetekben, munkanapokon biztosítja az önkormányzat az arra jogosult gyermekek térítésmentes ebédjét. Amennyiben a gyermek a szünidő ezen napjai alatt óvodai, bölcsődei ellátásban részesül, részére a fenti gyermekétkeztetés párhuzamosan nem vehető igénybe.

Az étkeztetés igénylését az arra jogosult szülőknek már előzetesen megküldött nyomtatványon keresztül lehet benyújtani a Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata Szociális és Közfoglalkoztatási Osztály Szociális Csoportjához (I. emelet 47.). A nyomtatvány határidőbe való benyújtásának elmulasztása jogvesztő!

A nyilatkozat kitöltésében a KAPOCS Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény nyújt segítséget a Hunyadi utca 6. szám alatt.

A szünidei étkeztetést a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Középiskolája, Szakiskolája, Speciális Szakiskolája és Kollégiuma konyhája végzi, amelynek címe Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 34.